Sichuan Aitong Wire & Cable, Inc.

  • Sichuan Aitong Wire & Cable, Inc.
Κύρια Αγορά Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Παράγοντας, Εισαγωγέα, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής, Άλλα
Μάρκες Aitong
Αριθμός Υπαλλήλων 70~110
Ετήσιες πωλήσεις 890000-10800000
Ιδρύθηκε Έτος 1998
Εξαγωγή pc < 10%

Εισαγωγή

Sichuan Aitong Wire & Cable, Inc.

 

Sichuan Aitong το καλώδιο & το καλώδιο, Α.Ε. είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας με τα ανεξάρτητα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και το εμπορικό σήμα, που ειδικεύεται στο σχέδιο, την παραγωγή, και τις πωλήσεις της οπτικής ίνας και του καλωδίου. Στο παρελθόν γνωστό ως ραδιόφωνο Deyang και εργοστάσιο τηλεοπτικών καλωδίων, καθιερώθηκε το 1998 και βρίσκεται στην πόλη Deyang, επαρχία Σισουάν, σημαντική τεχνική βάση κατασκευής εξοπλισμού της Κίνας, που καλύπτει έναν τομέα περίπου 80.000 τετραγωνικών μέτρων. Τα κύρια προϊόντα AITONG περιλαμβάνουν τα ομοαξονικά καλώδια, τα καλώδια στοιχείων, τα οπτικά καλώδια, τα οπτικοηλεκτρονικά σύνθετα καλώδια και άλλες σχετικές εγκαταστάσεις. Τα προϊόντα του χρησιμοποιούνται ευρέως στις τηλεπικοινωνίες, την ευρεία ζώνη, τη ραδιοφωνική μετάδοση, και τις βιομηχανίες δικτύωσης. Η επιχείρηση έχει έναν μεγάλο αριθμό εξοπλισμού παραγωγής και εξοπλισμού δοκιμής με το προηγμένο διεθνές επίπεδο και έχει ιδρύσει ένα κέντρο ερευνητικοου και ανάπτυξης τεχνολογίας οπτικών καλωδίων. Έχουμε εξυπηρετήσει το ραδιόφωνο της Κίνας και την τηλεόραση και τον πύργο της Κίνας για πολλά χρόνια. Από την άποψη των προϊόντων, έχουμε λάβει ένα πιστοποιητικό της πιστοποίησης πρόσβασης στο δίκτυο από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση της Κίνας. Από την άποψη της διαχείρισης, η επιχείρηση έχει λάβει την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO9001, την περιβαλλοντική πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης ISO14001 και την υγιεινή της εργασίας ISO45001 & την πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας.
Παρέχοντας στους πελάτες τον περίπλοκο εξοπλισμό, η προηγμένη τεχνολογία, το τέλειο ποιοτικό σύστημα, το αποδοτικό δίκτυο μάρκετινγκ, η ποιότητα των προϊόντων της επιχείρησης και οι υπηρεσίες έχουν εξασφαλιστεί πλήρως και κέρδισαν την εμπιστοσύνη της αγοράς και των χρηστών. Τα προϊόντα μας πωλούν καλά σε περισσότερες από 20 επαρχίες και πόλεις στην Κίνα, και η επιχείρησή μας καθιέρωσε επίσης περισσότερες από δέκα επαρχιακές και δημοτικές πωλήσεις και εξόδους υπηρεσιών για να εξασφαλίσει μια γρήγορη απάντηση μέσα σε 4 ώρες για να παρέχει στους πελάτες την καλύτερη υπηρεσία. Αυτήν την περίοδο, η επιχείρησή μας έχει αναπτυχθεί σε μια ουσιαστική βάση παραγωγής για το καλώδιο οπτικών επικοινωνιών, το ομοαξονικό καλώδιο και καλώδιο στοιχείων στη νοτιοδυτική Κίνα. Η επιχείρησή μας θα εμμείνει πάντα στην έννοια ανάπτυξης «της ενότητας, της επιμέλειας, της καινοτομίας και της διανομής», και θα προσπαθήσει να παρουσιάσει τα καλύτερα προϊόντα στον κόσμο.

Sichuan Aitong Wire & Cable, Inc.

 

Πληροφορίες επιχείρησης
Fax:              0838-2800171
Τηλ.:               +86 18892892582  +8613550651070   +86 15883847161
Skype:          +86 18892892582  +8613550651070 +86 15883847161
WhatsApp:   +86 18892892582  +8613550651070 +86 15883847161
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το eddie@aitongcable.com το vanessa@aitongcable.com το adam@aitongcable.com

Όνομα επιχείρησης: Sichuan Aitong Co. καλωδίων, ΕΠΕ
Λεπτομερής διεύθυνση: Νο 51, δρόμος Bohai, περιοχή Jingyang, πόλη Deyang, επαρχία Σισουάν


 

Ιστορία

1990

 

Το βιομηχανικό και εμπορικό ερωτηματολόγιο επιχειρηματικής εγγραφής που εκδίδεται από το βιομηχανικό και εμπορικό γραφείο διοίκησης της διοίκησης περιοχής Shizhong για τη βιομηχανία και του εμπορίου της πόλης Deyang: μετά από την επαλήθευση, η περιοχή, το κεφάλαιο, το προσωπικό, ο εξοπλισμός και οι πρώτες ύλες του ραδιοφώνου Deyang και του εργοστασίου τηλεοπτικών καλωδίων είναι βασικά συνερχόμενοι και ικανοποιούν τους όρους για μια επιχείρηση. Συμφωνήστε να καταχωρήσετε και να εκδώσετε «την άδεια νομικών προσώπων».

 

1998


Sichuan Aitong το ηλεκτρονικό καλώδιο που κατασκευάζει τη Co., ΕΠΕ (προπαρασκευαστικό) επραγματοποίησε τη συνεδρίαση των πρώτων μετόχων και αποφάσισε να αναδομήσει το ραδιόφωνο Deyang και το εργοστάσιο τηλεοπτικών καλωδίων για να λάβει Sichuan Aitong το ηλεκτρονικό καλώδιο κατασκευαστικός τη Co., ΕΠΕ.


2000


Sichuan Aitong το ηλεκτρονικό καλώδιο που κατασκευάζει τη Co., ΕΠΕ επραγματοποίησε μια έκτακτη συνεδρίαση των μετόχων. Μέχρι στιγμής, το όνομα Sichuan Aitong του ηλεκτρονικού καλωδίου που κατασκευάζει τη Co., ΕΠΕ έχουν αλλάξει «Sichuan Aitong στη Co. καλωδίων, ΕΠΕ». Συγχρόνως, οι γραμμές παραγωγής οπτικών καλωδίων προστίθενται για να έχουν αρχικά τη ικανότητα παραγωγής οπτικών καλωδίων.


2020


Σύμφωνα με τις ανάγκες της ανάπτυξης πλατφορμών, Sichuan Aitong Co. καλωδίων, το ΕΠΕ ενσωματώνει την υπάρχουσα ομάδα, εισάγει ενεργά το φρέσκο αίμα, εξασφαλίζει την ανταγωνιστικότητα της ομάδας, χτίζει ενεργά μια σε απευθείας σύνδεση πλατφόρμα και επεκτείνει τα δίκτυα πώλησης.

Υπηρεσία

Με πολλά έτη εμπειρίας στη βιομηχανία οπτικής ίνας, το εργοστάσιό μας έχει περισσότερα από 8000 τετραγωνικά μέτρα εξοπλισμού και περισσότερων από 10 γραμμών παραγωγής προϊόντων. Περίπου 200 εκπαίδευσαν τους υπαλλήλους και οι μηχανικοί συμβάλλουν στα υπερήφανα προϊόντα μας. Έχουμε 4 γραμμές παραγωγής οπτικών καλωδίων, 2 υψηλό πρότυπο γραμμές συνελεύσεων αλτών MPPO/MTP, 8 τυποποιημένες γραμμές παραγωγής αλτών και 10 diverter PLC γραμμές παραγωγής

 

Sichuan Aitong Wire & Cable, Inc. Sichuan Aitong Wire & Cable, Inc. Sichuan Aitong Wire & Cable, Inc.
Sichuan Aitong Wire & Cable, Inc. Sichuan Aitong Wire & Cable, Inc. Sichuan Aitong Wire & Cable, Inc.

 

Η ομάδα μας

Η επιχείρηση αναπτύσσει και παράγει όλα τα είδη εξαρτημάτων εξοπλισμού επικοινωνίας, οπτικών παθητικών συστατικών, ασύρματου εξοπλισμού κάλυψης, καλωδίων και καλωδίων, κ.λπ. που είναι μια επιχείρηση τεχνολογίας που ενσωματώνει την Ε&Α, την παραγωγή και τις πωλήσεις. Στηργμένος στην παραγωγή του ομοαξονικού καλωδίου, του οπτικού καλωδίου πεταλούδων και της οπτικής γραμμής συνελεύσεων εξαρτημάτων, η επιχείρηση θα χτίσει ένα μεγάλης κλίμακας επιστημονικό και τεχνολογικό εργοστάσιο.
Ο λόγος για τον οποίο οι πελάτες μας εμπιστεύονται είναι ότι παρέχουμε τον τέλειο συνδυασμό της λογικότερης τιμής και την άριστη ποιότητα στον ανταγωνισμό.
Έχουμε:
1. Εγγύηση υψηλού - ποιότητα: η ομάδα της επιχείρησης έχει τις πρώτης τάξεως δεξιότητες και την εμπειρία για να εξασφαλίσει ότι τα προϊόντα μας μπορούν να παρέχουν την παγκόσμιας ποιότητας εξασφάλιση ποιότητας.
2. Μια λύση στάσεων για τους πελάτες: μεγάλης κλίμακας παραγωγή, προμήθεια και πωλήσεις για να εξασφαλίσει το κόστος προμήθειας Συνεχώς βελτιώστε το προϊόν μέσω του ποσοστού και της αξιοπιστίας, και μειώστε το κόστος μεταπωλήσεων Συνδεμένα με το προσαρμοσμένο σχέδιο των λύσεων προϊόντων για τις ανάγκες πελατών, τα προϊόντα μας έχουν το χαμηλότερο κόστος και την ισχυρή ανταγωνιστικότητα στη βιομηχανία
3. Γρηγορότερη ικανότητα παράδοσης: η επιχείρηση έχει το συμβατικό κατάλογο προϊόντων, ο οποίος μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών ο γρηγορότερα.

 

Sichuan Aitong Wire & Cable, Inc. Sichuan Aitong Wire & Cable, Inc.

 

Είμαστε δεσμευμένοι σε:
1) Προσπαθήστε για την ατέλεια 100% - ελεύθερα προϊόντα
2) Εξασφαλίστε έγκαιρη παράδοση
3) Καταλάβετε τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες πελατών
4) Παρέχετε την αιχμή και τα υψηλής ποιότητας προϊόντα
5) Καταλάβετε τις ευθύνες μας

 

Επιχειρηματικό πνεύμα: αναρριχηθείτε, ποτέ στάση!
Έννοια πυρήνων: απεριόριστη καινοτομία • συνεχής προσπάθεια
Το πνεύμα «της αναρρίχησης και ποτέ της παύσης» έχουν ριζοβολήσει σε κάθε ένας από μας και έχει γίνει το επιχειρηματικό πνεύμα που ακολουθούμε.
Η «απεριόριστη καινοτομία» απεικονίζει ότι ο στρατηγικός μετασχηματισμός απαιτεί όλους τους ανθρώπους Shuangdeng ενεργά, ελαστικά και συνειδητά ακολουθήστε και καινοτομήστε σύμφωνα με τις στρατηγικές επιλογές.
«Προσπαθώντας περισσότερο από η καρδιά» απεικονίζει ότι στη low-carbon εποχή, η επιχείρηση πρέπει να έχει την ευθύνη να βάλει τη κοινωνική ευθύνη κατά πρώτο λόγο της ανάπτυξης, η οποία θεωρείται ως ποιότητα της επιχείρησης.

 

Το Certiticates μας
 Από την άποψη της διαχείρισης, η επιχείρηση έχει λάβει την ποιοτική διαχείριση ISO9001
Πιστοποίηση συστημάτων, περιβαλλοντική πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης ISO14001 και
ISO45001 πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης υγιεινής & ασφάλειας της εργασίας.

 

Sichuan Aitong Wire & Cable, Inc.

 

Αφήστε ένα μήνυμα