Γραμμή Παραγωγής

περιοχή ▌Office

 

 

Sichuan Aitong Wire & Cable, Inc.

Η επιχείρησή μας διαιρείται σε περιοχή γραφείων και χώρο παραγωγής προϊόντων. Η περιοχή γραφείων είναι ένα χωριστό κτίριο γραφείων, όπου άλλες εργασίες εκτός από τους στόχους παραγωγής εκτελούνται.

 

εργαστήριο ▌Production

 

Sichuan Aitong Wire & Cable, Inc.

Θέση του εργαστηρίου παραγωγής: η επιχείρησή μας διοργανώνει τρία εργαστήρια παραγωγής, συμπεριλαμβανομένου του εργαστηρίου παραγωγής οπτικών καλωδίων, ένα εργαστήριο παραγωγής καλωδίων στοιχείων, και ένα εργαστήριο παραγωγής καλωδίων δέρματος

 

▌The εσωτερικό μέρος του εργαστηρίου παραγωγής

 

Sichuan Aitong Wire & Cable, Inc.

Ο προγραμματισμός γραμμών παραγωγής προϊόντων είναι λογικός, ο εξοπλισμός παραγωγής είναι πλήρης, και η διαδικασία παραγωγής είναι τυποποιημένη. Οι εργαζόμενοι παραγωγής είναι ειδικευμένοι.

 

▌Optical ίνα που βάφει τη γραμμή παραγωγής

 

Sichuan Aitong Wire & Cable, Inc.
  • Η ταχύτητα χρωματισμού έχει φθάσει στο διεθνές κύριο επίπεδο και η λειτουργία είναι κατάλληλη.
  • Ο υψηλός βαθμός της αυτοματοποίησης, ο θεραπεύοντας λαμπτήρας των οδηγήσεων, ο αυτόματοι συναγερμός και το κλείσιμο λειτουργούν σε περίπτωση αποτυχίας κάθε μέρους της γραμμής λήψης και σχεδιαγράμματος, και λειτουργίας αυτοδιάγνωσης της κατάστασης της υγείας εξοπλισμού.
  • Οδηγημένο ειδικό μελάνι.
  • Η συσκευή επιστρώματος πίεσης χρησιμοποιείται για να χρωματίσει τη οπτική ίνα, και το στρώμα επιστρώματος είναι ομοιόμορφο.

 

▌FTTH γραμμή παραγωγής οπτικών καλωδίων

 

Sichuan Aitong Wire & Cable, Inc.

Χρησιμοποιείται για να παραγάγει τα διάφορα εσωτερικά οπτικά καλώδια όπως τα οπτικά καλώδια ενιαίος-πυρήνων, διπλά οπτικά καλώδια πυρήνων, και διακλαδίζεται οπτικά καλώδια. Τα εξωθημένα υλικά μπορούν να είναι PVC, LSZH, κ.λπ.

 

▌Optical γραμμή παραγωγής καλωδίων

 

Sichuan Aitong Wire & Cable, Inc.Sichuan Aitong Wire & Cable, Inc.Sichuan Aitong Wire & Cable, Inc.

 

Εδώ είναι μια μερική επίδειξη προϊόντων του εξοπλισμού παραγωγής οπτικών καλωδίων. Η επιχείρηση παράγει κυρίως τους διάφορους τύπους οπτικών καλωδίων, οπτικών συστατικών, και οπτικών προϊόντων πρόσβασης όπως οι κεντρικοί σωλήνες δεσμών, στρώμα που στρίβονται, κορδέλλες, ADSS, και εσωτερικός. Η επιχείρηση έχει τις σύγχρονους εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό, υιοθετεί την τεχνολογία παραγωγής παγκόσμιων προηγμένη οπτικής ίνας και καλωδίων, και εισάγει τις διεθνή προηγμένα διοικητικές έννοιες και τα συστήματα, ειδικά το προηγμένο ποιοτικό σύστημα διαχείρισης έτσι ώστε κάθε σύνδεση παραγωγής της επιχείρησης είναι κάτω από τον αυστηρό και επιστημονικό ποιοτικό έλεγχο.

 

▌Coaxial εξοπλισμός καλωδίων

 

Sichuan Aitong Wire & Cable, Inc.Sichuan Aitong Wire & Cable, Inc.

 

«Η ποιότητα πρώτα, πελάτης πρώτα» είναι συνεπής σκοπός της επιχείρησής μας. Το ομοαξονικό καλώδιο που παράγεται από την επιχείρηση έχει περάσει τη διεθνή πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO9001. Ο τέλειος διοικητικός μηχανισμός χρηματοδοτεί την επιχείρηση με μια υψηλής ποιότητας και αποδοτική διαδικασία λειτουργίας, που απεικονίζεται ειδικά στην καλύτερη απόδοση εξοπλισμού σε όλες τις συνδέσεις της παραγωγής, πλήρης επιτόπια διαχείριση αποδοτικότητας, και μέσα ποιοτικής επιθεώρησης εγκαταστάσεις και, ώστε να εξασφαλιστεί ότι τα εκ του εργοστασίου προϊόντα έχουν τα υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά.

 

εξοπλισμός παραγωγής καλωδίων ▌Data

 

Sichuan Aitong Wire & Cable, Inc.

 

Αυτή τη στιγμή, ο κόσμος περπατεί σε μια κοινωνία των πληροφοριών. Ο εξοπλισμός παραγωγής καλωδίων στοιχείων της επιχείρησής μας μπορεί να παραγάγει τα δημοφιλή καλώδια δικτύων στην αγορά, όπως η κατηγορία 5, η ενισχυμένη κατηγορία 5, και η κατηγορία 6. Τα αντίστοιχα εύρη ζώνης μετάδοσής τους είναι 16mhz, 20MHz, 100MHz, 100MHz (ενισχυτικό σύνολο - αμφίδρομη μετάδοση), 250MHz, και κατηγορία 7.

 

▌FTTH παραγωγή γραμμών σύνδεσης

 

Sichuan Aitong Wire & Cable, Inc.

 

Προκατασκευασμένο το FTTH σκοινί οπτικών ινών δέρματος έχει τους διάφορους τύπους συνδετήρων (LC/Sc/ST/FC/MPO/MTP), και οι διαφορετικοί συνδετήρες χρησιμοποιούνται για να συνδέσουν με το διαφορετικό εξοπλισμό. Εάν οι λιμένες των συσκευών και στις δύο άκρες είναι οι ίδιοι, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον άλτη lc-LC/Sc-Sc/mpo-MPO.

 

OEM / ODM

Υπηρεσία cOem cOem
Η υπηρεσία cOem cOem που παρέχεται από την επιχείρησή μας αρχίζει από την επιβεβαίωση των στοιχείων πελατών και την υπογραφή των συμβάσεων, επιλέγει τους προμηθευτές πρώτης ύλης, και δίνει προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων και το ποιοτικό σύστημα ελέγχου. Λόγω των δεκαετιών εμπειρίας παραγωγής και προμήθειας, έχουμε διατηρήσει τη μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους μεγάλους πράκτορες και έχουμε παραγάγει στις διάφορες διαδικασίες όπως η δοκιμή και η συνέλευση προϊόντων, οι οποίες μπορούν αποτελεσματικά να εξασφαλίσουν την αξιοπιστία και την ποιότητα της διαδικασίας παραγωγής προϊόντων.

Sichuan Aitong Wire & Cable, Inc.Sichuan Aitong Wire & Cable, Inc.

 

Αφήστε ένα μήνυμα