Άκρες για τα καλώδια

June 22, 2022
τα τελευταία νέα της εταιρείας για [#varname#]

Άκρες για να πάρει αρχισμένος με τα καλώδια.

Τα καλώδια είναι απίστευτα χρήσιμα και ευπροσάρμοστα συστατικά για τα προγράμματά σας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συνδέσουν μια μηχανή με έναν αισθητήρα PIR, ή να τροφοδοτήσουν οδηγήσεων ή σερβο. Αλλά οι άνθρωποι που είναι νέοι στην ηλεκτρική κατασκευή τους βρίσκουν, και. Εάν ψάχνετε έναν άλλο τρόπο τα πράγματα και θέλετε κάτι γρήγορο, εύκολος και αξιόπιστος εδώ είναι 10 άκρες που θα σας βοηθήσουν να πάρετε αρχισμένους με τα καλώδια.

1. Πάρτε μια τσάντα των καλωδίων.

Τα καλώδια δεν είναι ακριβά, αλλά μπορούν για να σκεφτούν για την αγορά. Έρχονται στα διαφορετικές μήκη, τα χρώματα και τις διαμέτρους. Εάν είστε όπως τα περισσότερα hobbyists θα έχετε ένα ενιαίο πρόγραμμα που πηγαίνει οποιαδήποτε στιγμή – παραδείγματος χάριν μια μηχανή που πρέπει να συνδέσετε με έναν αισθητήρα PIR ή οδηγήσεων που χρειάζονται την τροφοδότηση με έναν σερβο.

Το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να αποκτηθούν μερικά από τα πιό κοινά καλώδια για κάθε πρόγραμμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καλώδιο με μια διαφορετική διάμετρο για ένα πρόγραμμα και ένα διαφορετικό χρώμα για άλλο, ή να βρείτε τα υλικά που είναι φτηνά σε μεγάλη ποσότητα. Παραδείγματος χάριν, θα μπορούσατε να αγοράσετε μια κατάταξη των κόκκινων, πορτοκαλιών και κίτρινων καλωδίων (ή όλων των πράσινων αυτών) – ο τέλειος συνδυασμός πρέπει να σας αφήσει με μερικές επιλογές όταν την επιλογή του σωστού καλωδίου για να συνδεθούν τα πράγματα.

2. Ακολουθήστε τις οδηγίες.

Κάθε τύπος καλωδίων έχει τα χαρακτηριστικά του. Μερικοί είναι συμβατοί με τα φω'τα, διακόπτες ή μηχανές – παραδείγματος χάριν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σερβο καλώδιο για να τροφοδοτήσετε τις οδηγήσεις. Μερικοί μπορούν να χρεώσουν τα μέρη από 2.4V (κρυσταλλολυχνίες και τσιπ) ενώ άλλοι απαιτούν 12V, και κάποια εργασία με 5V αλλά όχι 3.3V. Εάν ακολουθήσετε τις οδηγίες για αυτά που κάθε τύπος καλωδίου προορίζεται για το θα καταστήσετε τα προγράμματα ευκολότερα να χτίσουν και ματαιώνοντας λιγότερο, δεδομένου ότι θα είστε σε θέση να επιλέξετε τα σωστά καλώδια για τις ανάγκες σας.

3. Μην κόψτε ένα καλώδιο εκτός αν πρέπει.

Δεν πρέπει να κάνετε αυτό – ειδικά εάν πρόκειται είναι δύσκολο να αποκτηθεί το σωστό μήκος καλωδίων πάλι. Είναι κοινή λογική, αλλά πρέπει μόνο να αγοράσετε μερικά μέτρα κάθε τύπου καλωδίου στην αρχή και να ενισχύσετε έπειτα το απόθεμά σας δεδομένου ότι χρειάζεστε περισσότερους.

4. Πάρτε το καλώδιο σε ένα τηλεοπτικό κανάλι.

Πολλά hobbyists έχουν ένα σπίτι με μια TV και μια σύνδεση καλωδίων – υπάρχουν μερικά μεγάλα βίντεο σε YouTube που εξηγούν πώς να συγκολλήσουν τα καλώδια και να χτίσουν τα κυκλώματα χωρίς να πρέπει να χρησιμοποιηθεί πολύ περισσότερο από ένα κατσαβίδι. Η πρόκληση είναι ότι πολλοί άνθρωποι είναι ανήσυχοι χρησιμοποιώντας τα καλώδια, έτσι εάν δεν αισθάνεστε βέβαιοι έπειτα πάρτε τα προσφάτως ανευρεθε'ντα καλώδιά σας σε έναν φίλο ή ένα από τα τοπικά καταστήματα ηλεκτρονικής και ζητήστε τη βοήθεια. Εάν αγοράσετε από το βασιλιά χόμπι θα είστε σε θέση να επιστρέψετε οποιαδήποτε ελαττωματικά στοιχεία δωρεάν.

5. Μην πάρτε κλειμένος το τηλέφωνο στο μήκος.

Υπάρχουν μέρη των διαφορετικών επιλογών μήκους καλωδίων διαθέσιμων. Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου πραγματικά δεν πρέπει να τους αγοράσετε όλους – πιθανώς μόνο θα χρησιμοποιήσετε μερικά μέτρα κάθε τύπου. Εάν πρέπει να αγοράσετε περισσότερο από μερικά μέτρα κατόπιν παίρνουν λίγο περισσότερο ενώ είναι φτηνά δεδομένου ότι θα είναι ακριβά αρκετά σύντομα στα τοπικά καταστήματα ηλεκτρονικής σας.

6. Μην φοβηθείτε τις σταγόνες.

Δεν θα πωλήσετε το αυτοκίνητό σας και δεν θα τους πάρετε με σας στις διακοπές, αλλά αυτή δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το καλύτερο είδος καλωδίου για να εγκαταστήσετε το στόχο προσιτό. Εάν συγκολλήσετε τυχαία ένα καλώδιο επάνω σε μια πλαστική σταγόνα αντί ενός καλού καλωδίου έπειτα το πρόγραμμα δεν είναι – θα φανεί ακριβώς λίγο παράξενο.

Συμπερασματικά, αυτό είναι με κανένα τρόπο ένας πλήρης κατάλογος ακρών και τεχνασμάτων για την εκμάθηση για τα καλώδια. Αλλά ενδεχομένως τα ανωτέρω θα σας βοηθήσουν να πάρετε αρχισμένους με το σωστό τρόπο και να σας βοηθήσετε για να χτίσουν τα πολλά περισσότερα δροσερά προγράμματα.